SANNE SCHROLL LØNBORG

Jeg er uddannet coach og underviser i mental sundhed fra 3P Instituttet i Slagelse.
Jeg arbejder ud fra en forståelse af, hvordan vores sind fungerer, som kaldes De tre principper eller Indefra og ud forståelsen.

Samtaler og coaching
I én til én samtaler og coaching har jeg altid fokus på, hvad det er du er optaget af. Og med det afsæt taler vi om hvordan vores sind fungerer, så det bliver nærværende og praktisk brugbart for dig i din hverdag.

Gruppeforløb og supervision
Når jeg arbejder med grupper har jeg fokus på at alle får en forståelse af hvordan vi fungerer som mennesker. Igennem denne forståelse har vores problemer det med at blive mindre og vi får øje på hvorfra vores kreative potentiale skabes.

Udtalelser
” Jeg har haft angst i meget lang tid, og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg troede, at det jeg havde, slet ikke var noget jeg kunne gøre noget ved. Men så kom jeg hos Sanne 3-4 gange, og fandt ud af, at det bare var noget jeg lavet for for mig selv. Og nu kan jeg slet ikke mærke det længere. ”
Daniel, 19 år

” Jeg har gennem mit liv været i kontakt med rigtig mange psykologer, psykoterapeuter, hypnoseterapeuter, psykiatere, coaches… Jeg har aldrig oplevet noget der bare kom i nærheden af det, der sker, når jeg taler med Sanne. Jeg føler mig forstået på et dybere plan og jeg kan mærke der langsomt men sikkert sker en forandring i mig. Noget af det bedste ved samtalerne er, at det ikke virker spor psykolog-agtigt. Det føles mere som at snakke med en rigtig god (og vis) veninde. Sanne formår at være professionel samtidig med at der er en connection mellem os, som havde vi kendt hinanden i årevis. Det gør, at det er guld værd at tale med Sanne og at jeg glæder mig til hver eneste gang vi har en aftale om at snakke sammen. Sanne kan meget varmt anbefales! “
Lisa, gift og mor til to