SANNE SCHROLL LØNBORG

Jeg er uddannet coach og underviser i mental sundhed fra 3P Instituttet og fra The Principles Institute /3P-skolen.
Jeg arbejder ud fra en forståelse af, hvordan vores sind fungerer, som kaldes De tre principper eller Indefra og ud forståelsen.

Samtaler og coaching
I én til én samtaler og coaching har jeg altid fokus på, hvad det er du er optaget af. Og med det afsæt taler vi om, hvordan vores sind fungerer, så det bliver nærværende og praktisk brugbart for dig i din hverdag. Samtalerne foregår online via Zoom, så vi kan mødes uanset hvor i landet eller verden du befinder dig. Jeg sender dig et link, som du bare trykker på, når vi skal mødes, så går det nemt at komme på.

Gruppeforløb
Når jeg arbejder med grupper har jeg fokus på at alle får en forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker. Igennem denne forståelse har vores problemer det med at blive mindre og vi får øje på hvorfra vores kreative potentiale skabes. Kontakt mig gerne, hvis du vil du vide mere.

Supervision
Arbejder du som coach eller mentor ud fra forståelsen af De Tre Principper har du mulighed for at få supervision på dit arbejde. Optag en video af en coaching samtale med en af dine klienter og send videoen til mig så vil jeg på baggrund af din video give dig supervision på dit arbejde. Supervision er en måde at udvikle sig på som coach og en fantastisk mulighed for at få sparring på netop dit arbejde. Husk at få tilladelse fra klienten til at optage samtalen og anvende den til supervision. Er du i tvivl om supervision er noget for dig er du velkommen til at kontakte mig  for en uforpligtende samtale om, hvorvidt du kan have glæde af supervision.

En supervisionssamtale er på ca. 45 minutter. Forinden samtalen har jeg set din video igennem. Denne må maksimalt være på en time.

3PDK

Jeg var i mange år medlem af bestyrelsen i foreningen 3PDK, som er en non-profit organisation, som arbejder for at udbrede forståelsen af De Tre Principper i Danmark. 3PDK afholder mange webinarer og andre arrangementer, hvor det ofte er gratis at deltage og åbent for alle. Du kan se mere her.

*

Anbefalinger fra samarbejdspartnere:
Sanne har en dyb og klar forståelse af, hvordan vi mennesker fungerer, vores indre mentale sundhed og vores indre visdom.
Vi oplever Sanne som en skøn formidler af De tre principper uanset om det er i én til én samtaler eller i større forsamlinger.
Sanne er god til at bringe forståelsen ind i den hverdag, som klienten oplever, således at formidlingen eller samtalen bliver nærværende og praktisk brugbar for klienten.
Vi henviser selv klienter til Sanne og giver hende vores allerbedste anbefalinger. ”
Mette Louise Holland, Autoriseret psykolog, og Jacob Rebien, 3P mentor og underviser i mental sundhed, INTAKT og 3P Instituttet, Schweizwerpladsen 7, 1. sal i Slagelse

Jeg har arbejdet sammen med Sanne siden 2017, og kender Sanne som kompetent, indlevende og troværdig. I alle de arbejdsmæssige sammenhænge jeg har været sammen med Sanne, har hun altid leveret den bedste kvalitet, hurtigt og med en sans for detaljer, som jeg ikke ofte ser. Med Sanne som samarbejdspartner er man garanteret et imødekommende menneske som vil gøre sit ypperste for at få skabt de bedste resultater i samarbejde med de mennesker der omgiver opgaven.”
Natasha Swerdloff, 3P-skolen og The Principles Institute.

*

Udtalelser fra klienter:
Af hjertet tak for samtalen i tirsdags, og for din mail. Jeg har haft anderledes dage siden vores samtale, det har virkelig gjort en forskel for mig at tale med dig. Som fortsættelse lytter jeg pt. til ”Vejen hjem” af Natasha og Dicken. Tak igen.
Thilde

I vores samtaler har jeg følt mig forstået og mødt på allerbedste vis. Jeg har talt med Sanne igennem et sygdomsforløb, og vi har talt om nogle meget svære eksistentielle og dybe emner, hvor jeg er blevet fulgt, rummet, forstået og samtidig hjulpet et bedre sted hen. Jeg har fået ryddet op i mine kringlede tanker og har kunne gå videre med en større lethed, tryghed og klarhed og samtidig med et større velvære. Af de almindelige psykologer og andre jeg har talt med, har mine 3P samtaler med Sanne givet mig langt det største udbytte. Sanne er meget empatisk, rolig og grounded og det smitter af på mig på den gode måde. Efter vores samtaler har jeg altid følt en større klarhed og ro. Jeg oplever Sanne som autentisk og i mine øjne er Sanne en særdeles skarp 3P iagttager og en eminent formidler. Så tak for det og for dig!
Kh Lena

“Jeg opsøgte Sanne pga et sygehusundersøgelses forløb, der havde givet mig et chok og sat sig som bekymringstanker og angst. Sanne lod mig fortælle og gav mig et trygt rum at være i. Hun viste mig, at jeg jo faktisk altid er ok og altid er holdt. Som en bølge på havet. Og at det er når jeg er oppe i mit hoved med bekymringstanker, at jeg har det svært. At jeg altid har en slags guide inde i mig selv, som jeg skal huske at lytte til og mærke. Og at jeg ikke skal kunne noget perfekt. At det bare er sådan, det er at være menneske.  Jeg gik derfra beroliget og glad og med en tro på mig selv. Og en viden om at jeg kan vælge, om jeg vil tro på mine tanker eller ej. At der midt i kaos/uro også er en ro indeni “
Conny

Jeg har haft angst i meget lang tid, og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg troede, at det jeg havde, slet ikke var noget jeg kunne gøre noget ved. Men så kom jeg hos Sanne 3-4 gange, og fandt ud af, at det bare var noget jeg lavet for for mig selv. Og nu kan jeg slet ikke mærke det længere. 
Daniel, 19 år

“Jeg har gennem mit liv været i kontakt med rigtig mange psykologer, psykoterapeuter, hypnoseterapeuter, psykiatere, coaches… Jeg har aldrig oplevet noget der bare kom i nærheden af det, der sker, når jeg taler med Sanne. Jeg føler mig forstået på et dybere plan og jeg kan mærke der langsomt men sikkert sker en forandring i mig. Noget af det bedste ved samtalerne er, at det ikke virker spor psykolog-agtigt. Det føles mere som at snakke med en rigtig god (og vis) veninde. Sanne formår at være professionel samtidig med at der er en connection mellem os, som havde vi kendt hinanden i årevis. Det gør, at det er guld værd at tale med Sanne og at jeg glæder mig til hver eneste gang vi har en aftale om at snakke sammen. Sanne kan meget varmt anbefales!
Lisa