SANNE SCHROLL LØNBORG

Jeg er uddannet coach og underviser i mental sundhed fra 3P Instituttet og fra The Principles Institute /3P-skolen.
Jeg arbejder ud fra en forståelse af, hvordan vores sind fungerer, som kaldes De tre principper eller Indefra og ud forståelsen.

Samtaler og coaching
I én til én samtaler og coaching har jeg altid fokus på, hvad det er du er optaget af. Og med det afsæt taler vi om, hvordan vores sind fungerer, så det bliver nærværende og praktisk brugbart for dig i din hverdag. Samtalerne foregår som regel via Zoom, som er en online tjeneste lige som Skype. Jeg sender dig et link, så det er nemt 🙂 Hvis du hellere vil mødes fysisk, så finder vi også ud af det 🙂

Gruppeforløb og supervision
Når jeg arbejder med grupper har jeg fokus på at alle får en forståelse af, hvordan vi fungerer som mennesker. Igennem denne forståelse har vores problemer det med at blive mindre og vi får øje på hvorfra vores kreative potentiale skabes.

Supervision af coaches, der selv arbejder ud fra 3P forståelsen kan også købes med mig gennem 3P-skolen – se mere her.

3PDK

Jeg er næstformand i foreningen 3PDK, som er en non-profit organisation, som arbejder for at udbrede forståelsen af De Tre Principper i Danmark. 3PDK afholder mange webinarer og andre arrangementer, hvor det ofte er gratis at deltage og åbent for alle. Du kan se mere her.

*

Anbefalinger:
Sanne har en dyb og klar forståelse af, hvordan vi mennesker fungerer, vores indre mentale sundhed og vores indre visdom.
Vi oplever Sanne som en skøn formidler af De tre principper uanset om det er i én til én samtaler eller i større forsamlinger.
Sanne er god til at bringe forståelsen ind i den hverdag, som klienten oplever, således at formidlingen eller samtalen bliver nærværende og praktisk brugbar for klienten.
Vi henviser selv klienter til Sanne og giver hende vores allerbedste anbefalinger. ”
Mette Louise Holland, Autoriseret psykolog, og Jacob Rebien, 3P mentor og underviser i mental sundhed, INTAKT og 3P Instituttet, Schweizwerpladsen 7, 1. sal i Slagelse

Jeg har arbejdet sammen med Sanne siden 2017, og kender Sanne som kompetent, indlevende og troværdig. I alle de arbejdsmæssige sammenhænge jeg har været sammen med Sanne, har hun altid leveret den bedste kvalitet, hurtigt og med en sans for detaljer, som jeg ikke ofte ser. Med Sanne som samarbejdspartner er man garanteret et imødekommende menneske som vil gøre sit ypperste for at få skabt de bedste resultater i samarbejde med de mennesker der omgiver opgaven.”
Natasha Swerdloff, 3P-skolen og The Principles Institute.

*

Udtalelser fra klienter:
“Jeg opsøgte Sanne pga et sygehusundersøgelses forløb, der havde givet mig et chok og sat sig som bekymringstanker og angst. Sanne lod mig fortælle og gav mig et trygt rum at være i. Hun viste mig, at jeg jo faktisk altid er ok og altid er holdt. Som en bølge på havet. Og at det er når jeg er oppe i mit hoved med bekymringstanker, at jeg har det svært. At jeg altid har en slags guide inde i mig selv, som jeg skal huske at lytte til og mærke. Og at jeg ikke skal kunne noget perfekt. At det bare er sådan, det er at være menneske.  Jeg gik derfra beroliget og glad og med en tro på mig selv. Og en viden om at jeg kan vælge, om jeg vil tro på mine tanker eller ej. At der midt i kaos/uro også er en ro indeni “
Conny

” Jeg har haft angst i meget lang tid, og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg troede, at det jeg havde, slet ikke var noget jeg kunne gøre noget ved. Men så kom jeg hos Sanne 3-4 gange, og fandt ud af, at det bare var noget jeg lavet for for mig selv. Og nu kan jeg slet ikke mærke det længere. ”
Daniel, 19 år

” Jeg har gennem mit liv været i kontakt med rigtig mange psykologer, psykoterapeuter, hypnoseterapeuter, psykiatere, coaches… Jeg har aldrig oplevet noget der bare kom i nærheden af det, der sker, når jeg taler med Sanne. Jeg føler mig forstået på et dybere plan og jeg kan mærke der langsomt men sikkert sker en forandring i mig. Noget af det bedste ved samtalerne er, at det ikke virker spor psykolog-agtigt. Det føles mere som at snakke med en rigtig god (og vis) veninde. Sanne formår at være professionel samtidig med at der er en connection mellem os, som havde vi kendt hinanden i årevis. Det gør, at det er guld værd at tale med Sanne og at jeg glæder mig til hver eneste gang vi har en aftale om at snakke sammen. Sanne kan meget varmt anbefales! “
Lisa