Jeg har været med til at skrive to bøger om forståelsen af De Tre Principper. Bøgerne hedder LIVET HAR DIG og LIVET HAR DIG ALTID.

Jeg har også været med til at oversætte to bøger fra engelsk til dansk om forståelsen af De Tre Principper. Det er bøgerne The Missing Link og The Enlightened Gardener. På dansk hedder de Den glemte forbindelse og Den oplyste gartner. Begge bøger er skrevet af Sydney Banks, som var den første der formulerede forståelse af De Tre Principper.

LIVET HAR DIG ALTID

Jeg har været redaktør og medforfatter til bogen LIVET HAR DIG ALTID, mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv. Vi er 21 forfattere, der har skrevet bogen sammen og vi deler alle vores forståelse af De Tre Principper.

Bogen kan købes af mig til 200 kr. plus evt. fragt. Du skriver bare til mig på sanneschroll@gmail.com, så finder vi ud af det. Du kan også købe den i 3P Butikken.

LIVET HAR DIG

Jeg har været med til at skrive bogen LIVET HAR DIG, seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel.

Bogen kan købes af mig til 200 kr plus evt. fragt. Du skriver bare til mig på sanneschroll@gmail.com, så finder vi ud af det. Du kan også købe bogen i 3P Butikken.

Den glemte forbindelse af Sydney Banks

Sammen med Natasha Swerdloff har jeg oversat The Missing Link til dansk, hvor titlen er blevet Den glemte forbindelse. Det er den første af Sydney Banks bøger, der er oversat til dansk. Bogen kan købes i 3PButikken.

Den oplyste gartner af Sydney Banks

Sammen med Natasha Swerdloff har jeg oversat The Enlightened Gardener til dansk, hvor titlen er blevet Den oplyste gartner. Det er den anden af Sydney Banks bøger, der er oversat til dansk. Bogen kan købes i 3P Butikken.